14.08.2009

Konkuranser.....

Ja,må vel begynne og tenke på det jeg og........alle er jo så flinke med det her inne.....også er det jo så gøy......og få gratis lodd:) Fantastisk at det er noe og få gratis her i livet..........men kanskje det beste i livet får en gratis...... Ha en flotters dag alle dere koselige jentene her inne... Gode klemmer edda Ps....åsså ett lite rosebilde da....

6 kommentarer:

helle sa...

Hej Edda, var inde og se på dine lampeskærme. Jo, de kan blive rigtig fine med et make-over af en salgs. Det er bare fantasien der sætter grænser!

Fin zinkbalje med roser!

Klem Helle

tinemor sa...

JEG SELGER TEKSTER.
GÅ INN PÅ
tinesshop.blogspot.com
OG SE DER.
PORTO KOMMER I TILLEGG.
KLEM

M sa...

Hei hei!
Du har sikkert vært inne på denne linken:
http://nibinfo.blogspot.com/2009/01/bli-medlem.html
Etter å ha skrevet en liten intro om bloggen din, og valgt hvilken kategori du hører under..(f.eks. så ligger min blogg under "Interiør og hverdagsliv" )
Så poster du det under det nyeste "Nye bloggere" innlegget. Bare scroll nedover på fremsiden, så ser du det!
Klem,M

Viola sa...

Hejsan, hoppas du har en skön fredag...här lyser solen och ikväll ska vi går på kräftskiva..vet icke om ni har det i Norge, här äter vi kräftor under augusti månad och hänger papperslyktor med ljus i i träden..så vackert, ha en skön helg, klem

tinemor sa...

Sjablonger selger vi i butikken vår, og også bestillinger på personlige tekster. Dette har jeg desv ikke anleding til enda via shopp/nettet.
Beklager

Hilde sa...

fin balje me fine rosår ja! :)