21.09.2009

Abstinenser etter lopper..

Ja..det er akkurat det jeg hadde i dag...ikke fått vært på loppemarked på tre uker....grusomt er det rett og slett.... Så dermed måtte jeg bare dra på ett par bruktbutikker og se om det var noe spennende og finne...jeg fant jeg fant:) Kommer en del bilder her nå..... To overkast med monogrammer til 15 kr pr stk.. Putetrekk med elefanter til 15 kr... Kyllingsaks til 10 kr.... Lommebok(gammel)lurer på om det er krokodille:) den måtte jeg ut med 79 kr(dyrt).. En liten søt veske til 39 kr.. Duker, en stor lin/bomullsduk til 49 kr og en rosa med sorte korsting til 29 kr.... Mandelkvern til 40 kr... En gammel søt lampe til 50 kr... Tallerkenhylle til 40 kr.... Melkemugge til 25 kr.... To eggeglass(sto norsk under)til 20 pr. stk...... Så da ble det litt,slik at de verste abstinensene ble dempet:)inntil lørdag da jeg skal på LOPPEMARKED trallallallalla (lurer egentlig på om jeg er helt frisk) Ha en koselig høstkveld til alle unike her inne.... Klemmer fra edda

10 kommentarer:

irina sa...

jeg kjenner abstinenser selv jeg !!
og jeg er det !! kreativ dpressiv !! Det er en klinisk diagnose !! Bipolar !! ha ha...jeg er GAL !! hviste du ikke det ??

Klem

Anonym sa...

Hei! Så koselig at du var innom meg å la igjen en liten hilsen! Ser du har mye av de samme interessene som meg, eeeeeelsker loppiser og bruktbutikker, om jeg bare kunne bodd i dem *drømme* hehe!
Sprayen jeg brukte her kjøpte jeg på europris, Quick lack tror jeg den heter (orker ikke løpe ned i kjellern å dobbeltsjekke navnet for jeg har tannpine i dag) og så har jeg testet ut en fra Mekonomen i dag i sølv chrome, å den var knallfin! Skal få tatt bilde i morgen når jeg har vært til tannlegen å føler meg litt bedre :)

Herlige funn du fikk i nå i dag :)

Anonym sa...

Jeg er herved følger!

Anonym sa...

luft godt da, lukter i hele underetasjen her *fnis* Hadde tenkt å stå i garasjen i utgangspunktet, men det var ikke anbefalt temperaturer under 15 grader så da var det glemt og kjellerrom intatt! Nynner nesten på 'happy day' når jeg kommer ut igjen, ser ut til at det er tullegass i de boksene ;)

Josefine sa...

Heisan!

For noen imponerende fine funn...så heldig du er! Alltid kjekt med loppis, og særlig med et sånt resultat:))

Ha en fin kveld, klem

♥ Fyra årstider sa...

Härligt med loppis..jag gillar loppis och göra fynd.
Kram Lotta

Kort og Søm sa...

Mange fine ting du fant på loppis... :o)

Kardemomme sa...

Jeg kan forsikre deg om at du er helt frisk!! I motsatt fall er vi begge syke hihi!!
Jeg får også abstinenser hvis jeg ikke har vært innom noen bruktbutikker eller markeder på lenge! Herlighet så mye fint du fanT Jeg ble helt forelsket i den lille bordlampen!
Min mormor hadde slike på nattbordene og nå var jeg plutselig tilbake i den tiden igjen!
Melkemugga vil jeg også ha :)
Ha en fin dag :))

Marias skriblerier sa...

Så mye fint! Jeg er selv en skikkelig LOPPEFRIIIIK! ;)

Anonym sa...

Vi ønsker deg velkommen på jobben. Savner deg