24.02.2010

Design Gjenbruk...

Ja...da var vi inne på gammelt redigeringsprogram....men ble stresset nå he he trodde det var den gamle øken av en PC som er så gææærn fra før...ja gammel ja..den er jo bare 2,5 år...men det er jo utdatert da:) Men takk til Jorid som svarte meg raskt på desperat spørsmål...at det var hos alle...da puster vi lettet ut en stund:) Her kommer noen bilder av mitt design gjenbruk...for det er ikke bare gamle ting som er gjenbruk...for meg er det alt jeg bruker i livet...og må bare si at det er ikke mye jeg handler nytt i vanlige butikker lenger.......tror jeg sparer penger...men men en handler jo bare mer:):) Ja..her kommer bildene først og teksten etterpå..... Jeg har samlet på tingene til Rosendahl i mange år.......som jeg har fått i gave.....men har også funnet mye overalt...så nå har jeg to vinkarafler og to vannkarafler og to oljekarafler.Kan være kjekt når en skal ha selskap:) Fant også te bryggeren til Eva Solo her om dagen...ikke at jeg drikker mye te...men kjekt og ha i tilfelle jeg skulle få en stor te drikkende menneske på besøk.... Og brettet alt står på er Alessi brettet og Alessi skålen er med.... Det er ikke at jeg er så opptatt av merker...hadde aldri kjøpt det.. men når en finner det rimelig er det jo gøy og ha:) Ha en flott dag alle sammen...solen skinner i dag:) GoeKlemmer fra ElinAnita Ps:Dette innlegget blir nok redigert og lagt ut en gang til når blogger bestemmer seg for og oppføre seg pent:):)

13 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja...blir ike like pent innlegget i gammelt redigeringsprogram...godt utviklingen går fremover:)

gry sa...

ja var hos alle... :-))

du må laste ned.når du har gjort det velger du bare den når du skal inn. Jeg bruker fortsatt explorer, men når jeg skal inn på blogspot blogger bruker jeg firefox fordi det er så mye tull via explorer.

http://www.mozilla-europe.org/no/firefox/

gry sa...

nydelige bilder forresten

Hespe sa...

Hei vennen!
Jeg er heller ikke så opptatt av kjent design, men det er jo som du sier litt gøy å kunne kjøpe, dersom man kommer over noe billig... Selv har jeg blant annet "Anna" vinopptrekkeren fra Alessi - kjøpt mest fordi jeg syntes den var litt tøff!

Strålende dag til deg!

Klemmers Hildegunn

gry sa...

Løp i vei..pass deg så du ikke går over ende.:-) passe låshalsen vettu.:-))

Ja får håpe det funker..irriterende når det er sånn...

Klem.:-)

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så flotte bilder av tingene dine! Kan jeg spørre hvordan du endrer font på overskriftene i innleggene?

Ha en fortsatt fin dag!
Klem

Home & Cottage - Astrid sa...

Den nydelige rosa / lilla kvasten din sendte meg virkelig i tankene til våren.... Ønsker deg og dine en strålende onsdag!

Josefine sa...

Heisan..

Her var mange fine saker!

Så fine bilder du tar...
Og den headeren din er bare så fiiiin:)
Klem fra meg

Lindas hus sa...

Glad det ordnet seg for deg! Er så leit når slikt skjer om man kjenner panikken brer seg;) Heller ikke så opptatt av merker, men når det kommer til Lene Bjerre...ja da er jeg tapt! Ha en strålende aften. Klem

Kreoline sa...

Hei på deg, her var det mye fint, en del har jeg i skapene mine. Spesielt vannkaraffelen, det blir brukt når det er selskap, fin på bordet. Ser ut som du har kommet deg gjennom en "trøblet" blogger. Nydelige bilder. Ha en fin dag i morgen, klem fra Mona.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag gillar också såna saker, en av dina karaffer har jag också. Jättefina foton har du tagit.
Ha en fin dag
Kramar
AnnaMaria

cherryblossomgirl sa...

Ble helt forelsker i brillehuset ditt på innlegget under!
Akk, så skjøøønt! Heldige du!
Ønsker deg en herlig dag! Klem ♥

Maliva`s verden sa...

Hei...titter innom for å ønske deg lykke til med flyttingen. Flott at du fant kortet da;o) Kanskje vi sees...skal på jobb nå,14-20. Klem fra M-L