Ihvertfall det som er rundt dette brødet av gammel engelsk
porselen og linne med monogram.
Og en gammel sølvplett kniv..
Brødet jeg baker er et proteinbrød.
Helt fritt for karbohydrater.
Det beste med denne lavkarbo livstilen,
er at jeg får spise fete oster...
Liker så godt uthevet mønster både på porselen
og bestikk...
Spesiell måte dette monogrammet er sydd på..
Brødet ligger i en engelsk terrin som
har lokk.Terrinen får dere
se i morgen..
Til og med min sønn synes det kan spises..
Oppskriften kommer på bildet under her..
Deigen skal være slik passe bløt,husk matpapir i formen.
Bon Apeti`t
Ha en fortreffelig kveld...
EDDAklemmer
22 kommentarer:
How yummie!!!!
I have to translate your recipe, it looks so delicous!
Have a nice weekend,
Yvonne
det så godt ut, må prøve det tror jeg ;-))
spennende med nye smaker....
hilsen Tove i dronninghuset.b.c
Så flott dette var. Nydelig oppdekking, og så godt brødet så ut. :)
Setter det på lista over things to do i Påska. Reiser i morgen. Var på Sinsen i dag og kjøpte to krakker som skal få nytt trekk og males som Påskesyssel. Julian og meg var på Stoff og Stil i dag og Julian valgte stoff til sin krakk selv. :)
Riktig god Påske til deg!
P.S. Skal jeg forresten komme innom deg i dag og hente?
Takk for tips..så slette ikke dumt ut det..verken brødet eller osten.:)
En riktig god påske til deg.)
Klem
Brødet så veldig godt ut, skal nok få prøvd det en dag. Ostene spiser jeg allerede, men med karbo til. Nydelige bilder av bestikk og porselen, skal absolutt nyte synet av terrinen i morgen, klem fra meg:)
Nam, nam, nam! Dette så veldig godt ut! Flotte bilder, også. Vakkert bestikk og skjønt porselen.
Ha en super kveld!
Mmmm. Dette både ser og høres kjempe-godt ut! Et brød som jeg også kan spise;)) Hvis jeg bytter ut Cottage cheese med noe melkefritt.
Ha en riktig fin helg og en herlig påske!!
STOR klem
ANETTE:)
Takk for oppskrift. Jeg er veldig glad i slike grove brød, så det er ikke umulig at dette blir testet ut.
Riktig god påske til deg!
Guri malla for noen lekre bilder du tar! Dette var nydelig! Og brødet skal definitivt prøves, må bare kose meg med litt karbo i påsken først, hehe!
Lykke til med prosjektene på Røros, og ha en riktig fantastisk påske!
Klem,
Astrid
Takk for oppskriften Elin. Dette må jeg prøve. Herlige bilder. Klem fra Margareth
Kjempefin kniv! Elsker slikt bestikk!
Halloj lille venn!
Så godt dette så ut ;) Må virkelig prøves en dag, så takk for oppskriften ,))
Nydelige bilder med herlig porseleen og vakkert bestikk til! Likte mønstret du har, så lekkert!
Det koster ikke så mye i porto, men det kommer toll på det som jeg ikke er så glad for (håper staten høyer tollgrensen snart, helt tullete at den ligger på 200,-)... Men flasken MÅTTE jeg bare ha ;))
Håper du nyter av skjønne dager!
Ønsker deg en herlig GOD PÅSKE!!
Klemmer Anki
Så vakre bilder. Du gir ALLTID fra deg så masse inspirasjon, derfor er det en fryd å lese bloggen din. Håper du aldri slutter med blogging:)
Vakre ting...som allti:)
God påske..
Klem
Fantastisk vakre bilder av nydelig servise, bestikk og servietter!!! Jeg har sagt det mange ganger før, men jeg sier det igjen! Du er bare en RÅ stylist og fotograf!! ELSKER bildene dine!!!!!
Proteinbrød ja... Det har jeg mer eller mindre levd på i de siste par årene. Jeg har cøliaki og sliter med å finne godt og sunt brød. Da er proteinbrødet en fin erstatning og jeg synes også at det er ganske godt :)
Jeg ønsker deg en riktig god påske kjære venn! Kooos deg og nyt det deilige været vi har om dagen!! Jeg har holdt på ute i dag med litt luking og raking og nå sitter jeg med et glass hvit til bloggrunden. Ha det godt så lenge <3 Klemmer fra meg
Heia.
Har vært på lavkarbo i fire uker ca. Jeg har pauser i helgene. Og jeg savner brød. Er dette brødet godt eller bare veldig tungt? Må prøve det til uka. I helga er det både vin og søtsaker hi hi.
Og fineste Eddabilder som vanlig :)
Klemmers
Dette var bare helt nydelig. Og sikkert kejmpegodt brød. Jeg sliter veldig med all ekstra gluten de har i brødene nå, så jeg brurde virkelig begynne å bake.
Strålende påske til deg. Her blir det hagepåske både hjemme og på hytta:)
Klem
Mmmmmm, dette så godt ut! Jeg er også lavkarbo'er og har spist mye proteinbrød. Og det er jo sååååå godt, bare man får smaken på det! Denne oppskriften har jeg ikke prøvd før, så nå har jeg lagret den;)
Nydelige bilder du har tatt!
Takk for urtetips;)
Ha en fortsatt god helg!
KLEM
Hihi....akkurat når jeg skulle til å spørre etter oppskriften så hadde du lagt den ut på slutten:)
Nettopp en sånn oppskrift jeg har lett etter...begynner å bli litt lei knekkebrød og ser etter alternativer uten meg og gjær...så tusen takk kjære:)
Ønsker deg en super påske:)
Klem Lise
Vakkert, nostalgisk og godt=)! Et nydelig dekket bord! Og takk for oppskriften!
Ha en herlig påske og kos deg masse!
Klemmer!
Takk for at du deler oppskriften; og dine flotte bilder gjør jo at det ser ekstra fristende ut :o) Peonene og den grønne muggen i forrige innlegg var jo også helt skjønne, veldig fine farger sammen.
Riktig god påske :o)
Mona
Hmmmmm...dette brødet hørtes jo fristende ut. Har fått et lass med franske oster i hus igjen...så kanskje jeg skal prøve meg på et par slike brød. Takk for at du deler oppskriften med oss. DER tittet endelig sola frem..håper den skinner på deg i påsken også Elin. God påskeklem til deg fra mæ;o)
Legg inn en kommentar