16.08.2009

Solgt mitt første armbånd....

God morgen til alle ...... Er litt kry....var og traff en kamerat av meg fra Vega ...i går kveld...vi møttes på Sagene Lunchbar. Hadde med meg noen armbånd ....som jeg tok opp og vist til ham... Så kommer den søte servitøren på ca 23 bort og lurte på om hun kunne få se.....og hun syntes de var så fine...og kjøpte dermed et armbånd av meg......så da har jeg hatt min første kunde.....ja det er ikke mye som skal til før en blir glad.... En fin søndag ønskes til alle.. God Klem edda

12 kommentarer:

Viola sa...

God morgon, fint armband du gjort..till mig från dig är det not 50 mil..du ska över hela Sverige för att komma till den östliga kusten där jag bor..skulle vara så roligt om man kunde ses framöver, ha en skön söndag, klem

Kjolesnekkern sa...

Så koselig, da! De var jo veldig fine, så sikker på de går unna! Ang navnet ditt, mitt datter heter Eida etter min kjære beste mor, litt likt:-) God søndag fra Marianne:-)

Laila -Karin sa...

En riktig fin sdøndag til deg og.

Anonym sa...

Ja det var veldig fine armbånd. Lager litt smykker selv også innimellom, men disse var virkelig fine. Lykke til med salge.
Nå skal jeg ta meg en titt hos deg og takk for hilsen du har lagt til hos meg. Jeg må pusse spisebordet før jeg kan begynne å male. Tenkte på 40 glansing.
Ha en fin uke
Britt Eva

Flittiglise Norway sa...

så bra:) grattis. Håper du fikk en bra pris for de var kjempefine. Ha en god natt. Hilsen Lise

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fina armband du har gjort, bra och få sålt under en lunch. Kul att du är med och tävlar.
Kram AnnaMaria

Jorid + NOE Blog sa...

Heisann!
Takk for hyggelig kommentar!:-)
Ta en titt på denne siden: http://www.joridkvam.com/2009/04/hvordan-legge-til-signatur-skefelt.html

Der har jeg skrevet ned en del bloggtips, bla hvordan man fåt til 3 kolonneblogg :-D

Si ifra om du trenger hjelp!
Klem J

Min stil sa...

så mortsomt. Gratulerer med salget.
Fine armbånd.
Klæm Susanne

Maliva`s verden sa...

Hei...så flotte armbånd du lager...Ang.hvordan jeg har malt skrinet mitt...Har vist i et tidligere innlegg..da var det natur tre,så har jeg bare malt med vannbasert hvit oljemaling,og slipt litt i kantene med sandpapir...enkelt og greit:o)

Fru Luna sa...

Så gøy :) Flotte var de. Klem

Nyanser av vitt sa...

Hej
Tack för att du tittade in till mig. Ja jag har använt schabloner men ritat av dem och sen målat. Inte tryckt.Är lättare.
Ja jag gör mycket smycken men har inte visat några än. Du ser ett av mina armband på www.hemmapalandet.blogspot.com. Stina visade det igår. Jag ska snart lotta ut ett snyggt halsband så jag hoppas du fortsätter titta in hos mig.
Kram Agneta
PS Lycka till med dina smycken DS

sonja sa...

Det armbåndet var da nydelig.Misunner dere som har fargesans å kan lage smykker.Også har du så mye fine gamle ting du.