02.01.2010

Koselig Nyttårsaften......


Nyttårsaften feiret jeg og min venninne stille og rolig,men ingen skal si at ikke vi vet og kose oss:)
Her kommer noen bilder fra hjemme hos henne...


Hun hadde dekket et nydelig bord til oss....Med fine tallerker som jeg klarte og overtale henne til og kjøpe på en bruktbutikk.
(Hun er ikke helt fortrolig med og kjøpe brukt,men det går bra når jeg er med:)Med flott serveringsbestikk som hun har kjøpt av meg.......klarer og overtale henne litt da:)Hun hadde brukt julehjertene som jeg hadde festet på julepakkene hennes.........kreativt.....Og sølvstjerner og engler oppå duken.....Disse var så søte.....Deilig mat.............Og gooooood drikke.......Og klokken tolv sto vi på balkongen og ønsket hverandre et godt nytt år..........en perfekt aften som strakk seg ganske langt inn i det nye året:)
Heldigvis bor jeg rett over veien...........så ikke langt hjem var det....

Håper alle sammen hadde en koselig nyttårskveld........

Kos dere i kveld og............

GoKlem ElinAnita

21 kommentarer:

Kjersti sa...

Godt nytt år! Så flott bord hun hadde dekket til dere :o) Det er koselig å gjøre litt mer ut av bordekningen på sånne dager :o) Synd vi ikke tar oss tid til det i hverdagen også. Kanskje et nyttårsforsett her i huset? :o)

Kos deg videre med fridager. Ikke lenge til det er tilbake på jobb :o)
Klem fra Kjersti

helle sa...

Det var da en hyggelig nytårsaften du havde, Elin (er det Elin, Anita eller Elin Anita??) med så fint pyntet bord og godt selskab!

Vi havde også selv en dejlig aften blandt venner.

Stort nytårsklem fra Helle

Ruths datter sa...

Ser ut som om dere koste dere da. Nydelig dekket bord og deilig mat ser det ut som.Kjekt å feire med venner. Jeg har jobbet så mye disse to juleukene at det var godt å feire hjemme alene med gubben. Skal jobbe hele helga også, så nå holder det snart. God helg til deg.
Klem

Viola sa...

Verkar som ni hade en mycket trevlig kväll med god mat som kunde avnjutas vi ett så vackert dukat bord, hoppas året ditt har börjat på allra bästa sätt, ha en fin söndag, kram VIOLA

Unknown sa...

Heisann.
Godt nytt år til deg og dine!!
Så nydelig dekket bord:)

Høres ut som om dere hadde en perfekt nyttårsaften:)

Jeg gleder meg til å følge bloggen din i 2010 også:)

Klem Linda

Anonym sa...

Både så og hørtes ut som dere hadde en fin kveld.
Nydelig bord og deilig mat kan det bli bedre..
Kos deg videre denne 1. lørdag i det nye året
Klem Marianne

hjem hos linda sa...

Koselig du la igjen en hilsen til meg!!Ser ut som din venninde hadde pyntet og laget masse godt til dere ...Og ser ikke bort i fra at dere hadde det kjempe trivelig...he he he Koselig med gode venninder..
Gleder meg til å følge deg videre i 2010.Klæm Linda

Norwaystyle sa...

Godt Nytt År. Høres ut som en perfekt kveld. Jeg sitter her med et smil om munnen etter å ha sett bildene og lest. Så fine tallerkener du har overtalt venninden din til å kjøpe :-). Vi feiret med de 3 barna våre og en god venn av oss på besøk. Gleder meg til å følge bloggen din i 2010 også.
Nyttårsklem

Home By Virginia sa...

Hei Elin Anita... :)

*GODT NYTTÅR*

Tusen takk for alle gode kommentarer inne hos meg også... :)

Klem fra MV

Anette Willemine sa...

Hei du søte Edda!

Så ut som dere virkelig koste dere. Ja, vi jenter vet å ha det gøy!
Serveringsbestikket var lekkert!!

Kos deg videre på januars første flotte lørdagskveld!
Stor klem fra
Anette Willemine

Inspiration i vitt sa...

Hej Anita, vilken underbar kväll ni haft. Hoppas att det nya året ger dig mycket glädje och en massa roligt.
Kram på dig/Ingela.

Nyanser av vitt sa...

Hej på dig vännen
Så fint ni dukat och så mysigt ni haft det.
Sköt om dig så "ses" vi snart igen.
Kram Agneta

Nyanser av vitt sa...

Hej igen
Jo nu kan jag också skratta men tänk om jag inte hade haft 1 kg fläskfilé i kylen...attans räv men han är nog mätt än...
KRAMIS

Elin | Draumesidene sa...

Hei! Såg ut som om dokke kooosa dokke på nyttårsaften! Kjekt! Godt å kunne rusle heim! :) Eg er i live her oppe i ura, ja ;) Bor berre 40 min. frå Ålesund, så det er håp! Har vore på kjøpesenter og bytta gåver i dag, så no var det godt å kome innatt til den rolege bygda igjen... Har store forhåpningar om ein fototur i morgen, men trur det skulle snøve igjen? I dag har det vore kaldt, og nydeleg vintervèr. Ha ein fin søndag!

Klem Elin <3

Kort og Søm sa...

Dette så koslig ut! :o)
Nei, man trenger ikke være mange for å ha en hyggelig kveld, det er sikkert og vist!

Ha en fin søndag, og godt nytt år!
Klem Fredrikke :o)

Thelma Louise sa...

Herlig.:-) god mat, godt selskap..trenger ikke være mange..kan lage en festkveld helt for meg selv også jeg.:-) Nyttårsaften er man ganske forsynt også..Jeg er i alle fall det..:-) Mange syntes det er litt "krampedag"..da SKAL man gjøre noe.:-) I dag er jeg så heldig at jeg skal bort på middag og spise ribbe..jippi..akkurat det jeg ønsker meg i dag vettu...:-/

:-))))

Crinoline sa...

Godt nytt år til deg også.Nydelig dekket bord hos venninnen din.Nå skal det bli godt å komme tilbake til normalen igjen.Klem

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

God fortsättning på 2010. Det ser så mysigt ut erat firande. God mat och dricka, och en bra kompis, kan inte bli bättre. Och att ha så nära hem, det passade bra en nyårsafton.
Ha en mysig söndag
Kramar
AnnaMaria

h.espe sa...

Hei gode venn!
Super GODT NYTTÅR til deg!!

Trenger ikke spørre om du har hatt en fin nyttårsfeiring - bildene taler for seg. Kos å kunne feire sammen med en god venninne :o) Tror jommen venninna di bor i "dumpa" også, synes jeg kjenner igjen utsikten ;o)

Jeg kom hjem igjen i går, og det var litt deilig! Det er jo selvsagt veldig godt å være hjemme hos mamma og pappa, men det er alltid godt å komme hjem til seg selv igjen og det normale livet... I dag har jeg "oversett" det flotte været ute, og bare kosa meg inne - deilig!!! Skulle gjerne hatt noen ekstra fridager for jobben kaller, men i morgen er det altså slutt.. Vel, det "knirker" seg vel til det også, og blir helt sikkert ok....

Ha det fint til vi "sees" igjen!

Stor klem fra Hildegunn

Stina sa...

Åh, vad gott det ser ut.
Tack för din gulliga kommentar. :-) Kram Stina

H elle K sa...

Hei og takk for koselig hilsen.
Nydelige bilder. Kos deg videre.
Klem Kristin